Clubgebouw

Feestje of receptie? Op zoek naar een vergaderlocatie? Te veel kinderen op het kinderfeestje van je kind om het thuis te vieren? Het in 2016 gerenoveerde clubgebouw van speeltuinvereniging De Schommel is te huur voor kleinschalige feesten, partijen, cursussen, vergaderingen, kinderfeestjes enzovoorts. Maar ook als vereniging is het gebouw beschikbaar voor het beoefenen van een hobby of sport.

Het gebouw is te huur op alle dagen, uitgezonderd zon- en feestdagen. Er is plaats voor 60 tot 80 personen.

Gebak, drank en etenswaren mag u zelf meenemen, maar er is altijd minimaal 1 persoon bediening aanwezig. Afhankelijk van het aantal personen kan er meer bediening nodig zijn.

Wil je gebak, drank en etenswaren door De Schommel laten verzorgen, dan is dat ook mogelijk.

Wil je een buffet organiseren, dan kan dit, maar wel met een minimale afname voor 25 personen.

Voor meer informatie en de tarieven kan je contact opnemen via e-mail:

svdeschommel@gmail.com

Foto’s van het in 2016 gerenoveerde clubgebouw