Kampioenschap Paalzitten een daverend succes!

Iedereen bedankt voor een supergeslaagd evenement!

De Schommel heeft haar 50-jarig jubileum gevierd. En hoe! Tijdens de maandenlange voorbereidingen met de Oranjeverening, de IJsclub, het Wielercomité Rond Om De Graaf en de Paalzitgroep had geen van ons kunnen dromen dat dit zo’n geweldig succes zou worden.

Mede dankzij het prachtige, zonnige weer en de vele, vele, vele meer dan honderd vrijwilligers die op alle mogelijke manieren hebben geholpen was dit nooit gelukt. Dank jullie wel voor jullie top inzet!!!

Aan alle paalzitters: jullie waren kanjers! Wat een bikkels om 24 uur op een paal te zitten in die hitte en in die lange nacht. We hopen dat jullie hebben genoten en het geld dat jullie hiermee hebben verdiend goed wordt besteed!

Alle sponsoren, hartelijke dank! We hebben dankzij jullie dit evenement financieel rondgekregen. We hopen dat jullie tevreden zijn met de prachtige slideshow die 24 uur lang op het LED-scherm werd vertoond en met de advertenties in Het Kontakt en het luxe glossy jubileumboek, verzorgd door Esveco.

Jumbo, bedankt voor alle medewerking! De supermarkt werd belangeloos gesloten vanaf 14.00. Er waren vers gebakken lekkere broodjes bij het dorpsontbijt, goody bags voor de paalzitters en extra festiviteiten op het parkeerterrein tijdens de wielerronde!

Edwin en Gerald van The Edge drive-in, super bedankt voor jullie muzikale omlijsting tijdens het hele evenement en speciaal bij de playbackshow!

Rennersclub, Jan van Arckel hartelijk dank voor jullie inspanningen, speciaal namens Wielercomité Rond Om De Graaf! Het waren spannende races rondom de Nieuwe Dam, De Boerenklaas en de paalzitters. We hopen dat jullie én alle wielrenners hebben genoten!

Van Hoorne Entertainment, super bedankt voor de sponsoring van de Dikke Banden Race. De prachtige groene shirts en het uigebreide prijzenpakket, echt heel leuk. Er gaan de komende tijd heel wat kids naar pretpark de Julianatoren!

Ook een speciaal woord van dank aan cameraman Wim Brouwer, die niet alleen het paalzitkampioenschap heeft gefilmd, maar ook nog eens alle dagen van de speelweek.

En niet te vergeten fotograaf Jan de Bruin, die alles heeft vastgelegd met zijn camera. Het resultaat is binnenkort op onze website te bewonderen. Jan bedankt!

HSV De Graafstroom, bedankt voor de goed georganiseerde viswedstrijd. Jammer dat de vissen niet beten, maar ondanks dat top dat jullie dit hebben geregeld! De kinderen vonden het fantastisch; gezellig, in het zonnetje aan de waterkant.

Jan Pak De Leuning en Boerenkapel Volharding, tof dat jullie er waren. Jullie maakten het feest nog leuker met jullie gezellige muziek!

Nogmaals, IEDEREEN bedankt voor ALLES. Met z’n allen hebben we twee dagen lang een prachtig jubileum gevierd dat we niet snel zullen vergeten!

S.V. De Schommel
Oranjevereniging Juliana
Paalzitgroep (Presentatie, Jury, Premies, Boot)
IJsclub De Graafstroom