Dikke Banden Race

De Dikke Banden Race is een echte wielerwedstrijd voor kinderen die op de basisschool zitten (geboortejaar 2003 t/m 2008) en geen lid zijn van een wielervereniging.

In verschillende leeftijdscategorieën wordt er gereden over hetzelfde parcours als waar later op de middag de ‘grote mannen’ hun wedstrijd rijden.  Een wedstrijd duurt ongeveer 10-15 minuten.

Het programma is als volgt:

13.30 uur – 14.15 uur: Aanmelden

Laatste kans om jezelf aan te melden, wanneer je dit nog niet eerder via het boekje van de speeltuinweek had gedaan. Alle deelnemers melden zich bij de inschrijftafel om hun startnummer en helm op te halen. Na afloop van de race moet je de helm bij deze tafel weer inleveren!

14.30 uur – 15.15 uur: Dikke Banden Race

Zorg dat je op tijd bent. Door het drukke programma van de dag kunnen we helaas niet op je wachten wanneer je te laat bent.

Na afloop worden alle winnaars en winnaressen gehuldigd op het podium.

Lees hier het Reglement Dikke Banden Race