Openingstijden & route

OPENINGSTIJDEN ZOMERVAKANTIE:

De speeltuin is in de zomervakantie gesloten (16 juli tot en met 24 augustus). Wil je als lid van De Schommel in de zomervakantie toch naar de speeltuin? Dat kan natuurlijk! Neem dan contact op met één van de bestuursleden om de speeltuin voor je te openen.

Voorwaarden:

• er moet altijd een volwassene als oppas aanwezig zijn;
  • ben je met je kinderen in de speeltuin, dan zijn ook andere kinderen welkom;
  • verlaat je de speeltuin, dan moeten alle andere kinderen er ook uit;
  • bij het verlaten van de speeltuin alles netjes opruimen.

Het is dus helaas niet mogelijk om de speeltuin te reserveren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of familiebarbecue tijdens de zomervakantie. Ook als je geen lid bent is het niet mogelijk de speeltuin te  bezoeken.

REGULIERE OPENINGSTIJDEN:

Van maandag 9 april tot en met de herfstvakantie 2018 is de speeltuin geopend. De reguliere openingstijden zijn:

maandag 15.30 – 17.00 18.30 – 19.30
dinsdag 15.30 – 17.00 18.30 – 19.30
woensdag 14.00 – 17.00 18.30 – 19.30
donderdag 15.30 – 17.00 18.30 – 19.30
vrijdag 15.30 – 17.00 18.30 – 20.00
zaterdag gesloten gesloten
zondag gesloten gesloten

Tijdens openingstijden is een vrijwilliger aanwezig als oppas. De oppas zorgt voor orde in de speeltuin en int het entreegeld. Tegen sluitingstijd luidt hij of zij de bel en zorgt ervoor dat alles wordt opgeruimd. Alle vrijwilligers ontvangen een een oppasrooster.

Wil je als lid van De Schommel ook buiten de openingstijden in de speeltuin? Dat kan natuurlijk! Neem dan contact op met één van de bestuursleden om de speeltuin voor je te openen.

Voorwaarden:

• mensen die de speeltuin tegen betaling hebben gereserveerd krijgen voorrang;
  • er moet altijd een volwassene als oppas aanwezig zijn;
  • ben je met je kinderen in de speeltuin, dan zijn ook andere kinderen welkom;
  • verlaat je de speeltuin, dan moeten alle andere kinderen er ook uit;
  • bij het verlaten van de speeltuin alles netjes opruimen.

LOCATIE & ROUTEBESCHRIJVING

Van Arkelstraat 13a
Molenaarsgraaf

Vanuit richting Gorinchem/Schoonhoven:

Eerst richting Bleskensgraaf, vervolgens richting Molenaarsgraaf. Ben je op de Graafdijk-Oost, dan neem je de 3e afslag links de Molenhoek in (de 1e afslag is Polderweg-Oost, de 2e afslag is Graveland). Deze straat gaat over in de Van Arkelstraat. Ga aan het einde van deze straat iets naar links en meteen naar rechts. Dan zie je de speeltuin aan je rechterhand. Parkeren kan in de omliggende straten.

Vanuit richting Alblasserdam/Sliedrecht:

Eerst richting Bleskensgraaf, vervolgens richting Molenaarsgraaf. Ben je op de Graafdijk-West, dan neem je de 2e afslag rechts de Molenhoek in (de 1e afslag is Polderweg-West). Deze straat gaat over in de Van Arkelstraat. Ga aan het einde van deze straat iets naar links en meteen naar rechts. Dan zie je de speeltuin aan je rechterhand. Parkeren kan in de omliggende straten.