Richtlijnen opening S.V. de Schommel

Wij nemen tijdens openingstijden van de speeltuin de volgende regels en richtlijnen in acht:

• Het gebouw in de speeltuin blijft gesloten. Kinderen en vrijwilligers kunnen geen gebruik maken van het toilet(uitzondering is hoge nood) en de koffie/thee faciliteiten.
    • Kinderen, ouders en vrijwilligers dienen thuis hun handen te wassen voor het betreden van de speeltuin.
    • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen met elkaar spelen in de speeltuin. Voor hen geldt geen afstandsbeperking.
  • Er is een max. van 50 kinderen dat tegelijkertijd in de speeltuin mag zijn. De vrijwilliger die op dat moment aanwezig is houdt het aantal in de gaten en mag kinderen wegsturen wanneer de speeltuin te vol is.
    • Voor ouders van kinderen, die niet zelfstandig naar de speeltuin kunnen komen, vragen wij om de 1,5 meter afstand richtlijn aan te houden.
    • Voor alle andere ouders vragen wij om de speeltuin niet te betreden.
    • Er is een aparte in- en uitgang voor het betreden van de speeltuin aangegeven:
      • Ingang is aan de voorkant van de speeltuin bij de boog(regulier ingang).
      • Uitgang is links van de ingang naast boog.

• Wij zullen de reguliere openingstijden aanhouden:
    • Maandag 15.30-17.00 uur en 18.30-19.30 uur.
    • Dinsdag 15.30-17.00 uur en 18.30-19.30 uur.
    • Woensdag 14.00-15.30 uur, 15.30-17.00 uur en 18.30-19.30 uur.
    • Donderdag 15.30-17.00 uur en 18.30-19.30 uur.
    • Vrijdag 15.30-17.00 uur en 18.30-20.00 uur.
    • Buiten de reguliere openingstijden is het i.v.m. de richtlijnen NIET mogelijk om de speeltuin te betreden voor leden en hun kinderen.
    • Wanneer er geen vrijwilliger is gaat de speeltuin NIET open. Zonder toezicht kunnen wij het max. aantal kinderen niet in de gaten houden.
    • Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten spelen willen wij de ‘oudere’ kinderen vragen, bij drukte in de middag, om ’s avonds te komen spelen.

Algemene regels

• Naast de richtlijnen van het RIVM dien je de algemene regels van de speeltuin aan te houden.
    • Airtrampoline; spelletjes en stoeien op de trampoline mag, maar alleen als kinderen het zelf willen en leuk vinden. Houd rekening met elkaar!
    • Voetballen mag alleen achterin de speeltuin, op de daarvoor bestemde plek.
    • Open de speeltuin niet als het al regent. Gaat het (onophoudelijk) regenen tijdens openingstijd, dan mag de oppas de speeltuin sluiten. Na zware regenval mag de oppas ook besluiten de speeltuin niet te openen, omdat het te drassig of te modderig is.
    • I.v.m. met het niet toegankelijk zijn van het gebouwtje is er geen logboek beschikbaar. Bij bijzonderheden mail die naar svdeschommel@gmail.com of app naar Olga (06-53764842).
    • Het buitenkraantje NIET gebruiken!

Voor alle kinderen, ouders en vrijwilligers geldt: ben je verkouden, grieperig of hoest je dan speel en blijf je thuis!
Wanneer er tijdens de volgende persconferentie een versoepeling wordt aangekondigd zal deze richtlijn bijgesteld worden!