12 november: Sinterklaasviering en Disco/Bingo-avond

Voor de allerkleinsten t/m 3 jaar:

Kinderen tot en met 3 jaar die van spelen, knutselen, zingen en dansen houden mogen samen met hun papa of mama tussen 10.00 en 11.00 uur naar het clubgebouw komen voor een gezellige ochtend! We vragen de ouders erbij te blijven. Vooraf opgeven is niet nodig, jullie zijn van harte welkom! Om 13.15/13.30 uur zal de intocht van Sinterklaas zijn op de Nieuwe Dam. Misschien kunnen jullie je knutsel wel meenemen naar Sint?

Voor de kinderen van groep 1 t/m groep 4:

De Sint en zijn Pieten komen bij ons langs. De middag zal iets anders verlopen dan anders! Vanaf 13.15 uur is iedereen van harte welkom op de Nieuwe Dam om (binnen de hekken) te komen zingen en dansen tot Sint en zijn Pieten rond 13.30 uur zijn aangekomen.

Na een kort praatje zullen wij met Sinterklaas en de kinderen van groep 1 t/m 4 die zich hebben opgegeven naar het clubgebouw gaan, waar we kunnen genieten van een show van Sinterklaas en zijn Pieten. Het is niet de bedoeling dat ouders, broers en/of zussen mee naar binnen gaan en blijven, er is voldoende begeleiding! Om 15.00 uur is de show weer afgelopen en kunnen de ouders hun kinderen komen halen of ze mogen met toestemming van de ouders alleen naar huis.

Aan het einde van zijn bezoek heeft Sint een kleinigheidje voor je en zal hij je vast en zeker vragen om ’s avonds je schoen te zetten…….
Wie weet zit er de volgende ochtend iets leuks in! Trek je mooie (verkleed)kleren maar aan, want we gaan met z’n allen lekker zingen, dansen en plezier maken.

BELANGRIJK: voor de show van Sinterklaas en zijn Pieten in het clubgebouw moet je je kind(eren) aanmelden. Mail de volgende gegevens naar: svdeschommel@gmail.com

  • voor- en achternaam
  • groep
  • mag om 15.00 uur alleen naar huis: ja/nee

Voor de kinderen van groep 5 t/m de 13 jarigen:

Jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom bij de intocht van Sinterklaas om 13.15/13.30 uur op de Nieuwe Dam!
Maar ’s avonds is er speciaal voor jullie weer de Disco/Bingo-avond in het clubgebouw. Van 19.30 tot 21.30 uur ben je van harte welkom om naar de welbekende avond te komen!! Er zijn weer veel mooie prijzen te winnen! DJ DENNIS heeft de nieuwste nummers en doet ook graag verzoeknummers, dus kom allemaal gezellig naar het clubgebouw!

Vriendelijke groetjes van het bestuur van Speeltuinvereniging De Schommel

 

Dit bericht is geplaatst in activiteit, disco en bingo, sint en piet. Bookmark de permalink.