8 februari: Sportieve middag en avond

Zaterdag 8 februari organiseerden we een sportief middagje en avondje. Als je bang was voor te weinig beweging deze winter, dan kon je lekker komen sporten in de Turner! En dat hebben we geweten. Zowel in de middag als in de avond hebben heel veel kinderen mee gedaan.

Bij elkaar rond de honderd kinderen konden zich uitleven op allerlei spring-, gym- en rektoestellen. De lange mat hing over de lengte in de touwen en kinderen maakten salto’s en koprollen vanaf een trampoline die eindigden op een matras of dikke mat.

De kinderen uit groep 1 tot en met 4 deden leuke sportieve activiteiten van 15.00 tot 16.30. Voor de girls and boys vanaf groep 5 tot en met 13 jaar was er een programma dat uit meerdere onderdelen bestond: van 19.00 – 20.00 turnen, van 20.00 – 20.30 free run (soort apenkooi/stormbaan) en van 20.30 – 21.30 een voetbaltoernooi. Je kon zelf beslissen waaraan je mee wilde doen. Tot onze verrassing bleven er 40 kinderen voetballen en zat de ’tribune’ vol. Kortom, een geslaagde zaterdag! Foto’s sportieve avond

Dit bericht is geplaatst in activiteit met de tags . Bookmark de permalink.