Bruto-opbrengst rommelmarkt € 8.000,=

Afgelopen zaterdag 31 mei was het dan zover: de jaarlijkse rommelmarkt. Samen met ruim 125 vrijwilligers hebben we het voor elkaar gekregen om er een leuke en gezellige dag van te maken voor iedereen.

Het opzetten van de markt begon op vrijdagmorgen zonnig, maar naarmate de dag vorderde werd het weer steeds onstuimiger met een stevige wind en meerdere regenbuien. Desondanks beviel de nieuwe opzet ons goed; op de vrijdagavond voor de rommelmarkt alle bruikbare rommel huis-aan-huis ophalen en direct in de kramen uitstallen. ’s Middags waren de spullen vanuit de loods hier al in gezet.

Met een groepje bewakers voor ’s nachts werd de rommel goed bewaakt. In de vroege ochtend ging de markt van start en na een fikse regenbui rond half 9 bleef het de rest van de dag half bewolkt en zonnig.

Dit resulteerde in een bruto-opbrengst van maar liefst € 8000,= !!

Wij bedanken alle vrijwilligers die zich weer belangeloos hebben ingezet deze dagen. Als dank voor jullie én alle andere vrijwilligers die ons het hele jaar door helpen, organiseren we op zaterdag 20 juni, tijdens de Landelijke Speeltuindag, een BBQ. Een apart nieuwsbericht hierover volgt deze week.  Deze BBQ vervangt de BBQ die we normaal gesproken op de vrijdagavond in de speeltuinweek houden. Dit jaar is er dan namelijk het paalzitkampioenschap aan de Graaf.

Bekijk nog wat foto’s van de rommelmarkt

Dit bericht is geplaatst in rommelmarkt met de tags . Bookmark de permalink.