Clubgebouw

Feestje of receptie? Op zoek naar een vergaderlocatie? Te veel kinderen op het kinderfeestje van je kind om het thuis te vieren? Het in 2016 gerenoveerde clubgebouw van speeltuinvereniging De Schommel is te huur voor kleinschalige feesten, partijen, cursussen, vergaderingen, kinderfeestjes enzovoorts. Maar ook als vereniging is het gebouw beschikbaar voor het beoefenen van een hobby of sport.

Tarieven

Het clubgebouw huren kan per dagdeel; ochtend, middag, avond. De huurprijzen zijn als volgt:

1 dagdeel met eigen consumpties: 100 euro
2 dagdelen met eigen consumpties: 150 euro
3 dagdelen met eigen consumpties: 200 euro

Speeltuin erbij huren: 75 euro
Bediening 13,50 euro per uur (minimaal 1 persoon bediening is verplicht)

Voorwaarden

Het gebouw is te huur op alle dagen, uitgezonderd zon- en feestdagen. Er is plaats voor 60 tot 80 personen.

Het gebouw kan alleen gehuurd worden als je in de voormalige gemeente Graafstroom woont. Dit betreft dus de dorpen: Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas en Wijngaarden. Deze regel is nieuw en geldt vanaf 1 december 2018.

Gebak, drank en etenswaren mag u zelf meenemen, maar er is altijd minimaal 1 persoon bediening aanwezig. Afhankelijk van het aantal personen kan er meer bediening nodig zijn.

Wil je gebak, drank en etenswaren door De Schommel laten verzorgen, dan is dat ook mogelijk. Er gelden dan wel andere tarieven.

Wil je een buffet organiseren, dan kan dit, maar wel met een minimale afname voor 25 personen.

Meer informatie

Stuur voor meer informatie of het huren van het clubgebouw een mail naar Wilma de Haan, de beheerder van het clubgebouw: verhuurdeschommel@gmail.com