Rommelmarkt: zaterdag 26 mei

Zaterdag 26 mei wordt een gezellige dag. Wij organiseren dan namelijk weer onze jaarlijkse rommelmarkt in de Molenhoek/Van Arkelstraat in Molenaarsgraaf. Vanaf 09.00 uur gaan de hekken open en kun je terecht voor bruikbare rommel; potten, pannen, snuisterijen, boeken, meubels, ijzerwaren, tv’s, lampen, kleding, knuffels, speelgoed enzovoorts.

Maar dat is niet alles, er is nog veel meer te doen. Wat dacht je van enveloppen trekken, grabbelen of 21-en? Heb je trek, dan zijn er de heerlijke vers gebakken ‘Van der Grijn’ oliebollen, een patatje of broodje hamburger. Ook de snoepkraam is aanwezig.

Bij het verlaten van de rommelmarkt kun je het thuisfront verrassen met een prachtig boeketje van de bloemenkraam. Ook dit jaar vind je onze mooiste¬†spullen in de ‘brocantekraam’ tegenover gymzaal De Turner.

Vanaf 13.30 uur kun je een lege plastic zak kopen voor ‚ā¨ 3,00 en daar van alle kramen spullen in doen die je mooi vindt tot hij propvol zit. Om 14.00 is de markt weer afgelopen. Genoeg te beleven dus, de 26ste mei. We zien je graag!

Dit bericht is geplaatst in evenement, rommelmarkt met de tags . Bookmark de permalink.