Speelweek

De speelweek is top verlopen. De aantallen per activiteit overtroffen die van vorige jaren. Hoewel de eerste twee dagen het weer niet al te best was, bleef ons humeur zonnig. De fietstocht ging gewoon door, maar was wel iets ingekort. Met het zwemmen ging het ook uitstekend, dankzij het heerlijke weer. Met zo’n 190 kinderen en 35 begeleiders was ook het bezoek aan de Efteling weer een groot succes. De bekende ‘gele golf’ waaide weer door een Nederlands pretpark!

Een jaarlijks succes is de vossenjacht. 28 dorpsgenoten dosten zich weer prachtig uit om door de kinderen opgejaagd te worden. Bekijk hier de foto’s van vossen en kids! Helaas ging het tentenkamp op vrijdagavond niet door. Door zware regenval stonden grote stukken van de speeltuin onder water. Er was weing plek waar een tent kon worden opgezet en we vermoedden dat tenten, kinderen, slaapzakken en luchtbedden enorm vies en modderig zouden worden. De BBQ en de kinderdisco gingen gelukkig wel gewoon door, dus dat werd een gezellige drukte op kaplaarzen 😉

 

We hopen dat iedereen een gezellige week heeft gehad en hier met plezier op terugkijkt. Alle vrijwilligers die ons geholpen hebben deze week: SUPER BEDANKT! Zonder jullie was het niet gelukt!

Dit bericht is geplaatst in evenement, speeltuinweek met de tags . Bookmark de permalink.