Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race & Kanowedstrijd

Op zaterdag 12 augustus 2017 wordt voor de derde keer de wielerwedstrijd Rond Om De Graaf georganiseerd. Ook dit jaar is er weer een Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race!


De Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race is een echte wielerwedstrijd voor kinderen uit Molenaarsgraaf en Brandwijk met geboortejaar 2005 t/m 2010 en geen lid zijn van een wielervereniging. In verschillende leeftijdscategorieën wordt er gereden over hetzelfde parcours als waar later op de middag de ‘grote mannen’ hun wedstrijd rijden. Een wedstrijd duurt ongeveer 10-15 minuten.

We beginnen om 16.00 en het duurt tot ongeveer 16.45 uur. Na afloop worden alle winnaars en winnaressen gehuldigd op het podium en is er voor iedere deelnemer en deelneemster een leuke verrassing.

Vanaf 17.00 uur begint de wielerronde en zal er midden in het parcours op De Graaf een kanowedstrijd tussen Molenaarsgraaf en Brandwijk georganiseerd worden. Op het plein voor de Jumbo kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje en zal er gezellige muziek zijn. Voor de kinderen staat er een springkussen.

Opgeven voor de Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race kan via het inschrijfformulier op onze website www.rondomdegraaf.nl. Hier staat tevens alle benodigde informatie en worden ook de spelregels verder uitgelegd. Het is binnenkort ook mogelijk om jezelf via de website op te geven voor de kanowedstrijd.

Houd voor de laatste informatie onze Facebook-pagina www.facebook.com/rondomdegraaf en ons Twitter-account www.twitter.com/rondomdegraaf in de gaten!

Dit bericht is geplaatst in evenement met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.