Zaterdag 13 augustus: Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race

Op zaterdag 13 augustus 2016 wordt voor de tweede keer de wielerwedstrijd Rond Om De Graaf georganiseerd. Ook dit jaar is er weer een Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race!

De Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race is een echte wielerwedstrijd voor kinderen die op de basisschool zitten (geboortejaar 2004 t/m 2009) en geen lid zijn van een wielervereniging. In verschillende leeftijdscategorieën wordt er gereden over hetzelfde parcours als waar later op de middag de ‘grote mannen’ hun wedstrijd rijden. Een wedstrijd duurt ongeveer 10-15 minuten.

We beginnen om 14.30 en het duurt tot ongeveer 15.15 uur. Na afloop worden alle winnaars en winnaressen gehuldigd op het podium en is er voor iedere deelnemer en deelneemster een leuke verrassing.

Opgeven voor de Van Hoorne Entertainment Dikke Banden Race kan via het inschrijfformulier op onze website. Hier staat tevens alle benodigde informatieLogo Dikke Banden en worden ook de spelregels verder uitgelegd.

Vanaf 15.30 uur begint de wielerronde en zal er midden in het parcours op De Graaf een kanowedstrijd tussen Molenaarsgraaf en Brandwijk georganiseerd worden. Op het plein voor de Jumbo kan iedereen terecht voor een hapje en een drankje en zal de Full Pull Drive-In show voor gezellige muziek zorgen. Voor de kinderen staat er een springkussen.